Investeer in een duurzame toekomst door toepassing van hernieuwbare thermische energie

Ondiepe geothermie is op vandaag de meest rendabele toepassing die een oplossing biedt voor zowel verwarming als koeling, voor grotere gebouwen zoals kantoren, winkelcentra, collectief wonen, zorginrichtingen e.d.. De CO2-uitstoot wordt drastisch gereduceerd ten opzichte van conventionele systemen, in die mate dat zelfs gasloze systemen perfect mogelijk zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 'bewezen technologie' die een ongeëvenaard gebruikscomfort garandeert. Op architecturaal vlak biedt het talrijke voordelen: geen storende uitwendige elementen aan het gebouw en de mooiste warmteafgifte-elementen binnenin.

Tenerga Groep biedt diverse oplossingen aan op maat van uw bouw- of renovatieproject.

De Tenerga Groep zorgt voor een volledige aanpak van uw bouw- of renovatieproject door de gebundelde knowhow van 3 pioneers.

10 jaar ervaring en meer dan 150 succesvolle projecten

Waarom Tenerga Groep?

Beredeneerd

We baseren ons op onderzoek, analyse van geo-data en de gebouwparameters. We doen realistische voorstellen uitsluitend op maat van uw projecten.

Maximaal engagement

Samen met het bouwteam optimaliseren we het verwarmings- en koelsysteem. Na oplevering bieden we maximale ondersteuning in de vorm van uitbatingsdiensten, inclusief full-service onderhoud. Dit wil zeggen, lifetime support en volledige ontzorging.

Toekomstgericht

We werken steeds met oog voor de toekomst en stellen oplossingen voor die gebruik maken van bewezen technologie die in de nabije toekomst in belang zal toenemen.

Optimaal financieel rendement

Uiteraard zijn we klimaatbewust en gedreven om maximaal in te zetten op hernieuwbare energie. Maar we willen dit bereiken op een manier die voor u financieel rendabeler is.

Laat u begeleiden door onze expertise voor duurzame energie op maat van uw projecten

Contacteer onze specialisten

Vacature: Junior projectleider duurzame energie