Over TENERGA Groep

In het voorjaar 2018 wordt een nieuw bedrijf gestart waarbij Terra Energy en Solutes de krachten bundelen met ervaren ondernemers uit de energiewereld. Zo ontstaat de TENERGA Groep. De activiteit wordt uitgebreid met het aanbieden van diensten en co-financiering van projecten. Frank Monstrey is hoofdaandeelhouder, Jan Laga wordt CEO en medeaandeelhouder en Hans Hoes CTO en ook medeaandeelhouder. Binnen Tenerga zal Frank Monstrey een strategisch-adviserende rol op zich nemen. Website Frank Monstrey, meer info over Frank Monstrey

Het bedrijf biedt verschillende oplossingen op het gebied van hernieuwbare thermische energie of bodemenergie. Bij ondiepe geothermie wordt aardwarmte (of -koelte) onttrokken uit ondiepe formaties tot ongeveer 150 m diep. Deze energie kan er seizoensoverspannend worden opgeslagen. Met deze manier van koelen en verwarmen wordt het energieverbruik en de CO2-uitstoot drastisch gereduceerd ten opzichte van conventionele systemen en zijn gasloze systemen perfect mogelijk.

Ondiepe geothermie is niet alleen een zeer duurzame maar ook bijna steeds financieel de meest rendabele oplossing om grotere gebouwen te verwarmen en te koelen. Tenerga kan uw project begeleiden van de haalbaarheidsstudie tot en met levering, opstarten, co-financieren en “full service” uitbaten van de ondergrondse installaties en de stookplaats.

Laat u begeleiden door onze expertise voor duurzame energie op maat van uw projecten

CONTACTEER ONZE SPECIALISTEN

Vacature: Junior projectleider duurzame energie